Jul 7, 2007, 4:40 PM

НЕПОЗНАТИ 

  Poetry
440 0 3
Вървим по улиците, непознати,
неволно тела докосваме
със погледите си случайни,
зареяни, замислени и замечтани.

Живот хаотичен или пък нагаждан,
живот мистичен, или богуугоден!
Чедата твои са миропомазани
да носят и победи, и погроми!

Вървим по улиците, непознати,
а волю искам да се разпознаем
и с погледи нарочни, неслучайни,
свят по-добър, мечтан, да опознаем!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??