18 нояб. 2007 г., 19:38

"Непросветена" нека си остана ... 

  Поэзия » Другая
908 0 12
 

Да питам ли звездите как се случвам,

да чакам ли и отговор от тях ?

Но да се правя май ,че недочувам

ще бъде добрина-не грях .

 

Че аз да зная за съдбата ..?

Не бих живяла повече така .

И по-добре е да съм непозната -

за себе си и пред света .

 

За бъдещето ти си знай , „прозирай" ,

пък аз не ща да знам .

Аз всичко все с душата си откривам

и от това не ме е срам !

© Петя Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??