Да питам ли звездите как се случвам,
да чакам ли и отговор от тях ?
Но да се правя май ,че недочувам
ще бъде добрина-не грях .
Че аз да зная за съдбата ..?
Не бих живяла повече така .
И по-добре е да съм непозната -
за себе си и пред света .
За бъдещето ти си знай , „прозирай" ,
пък аз не ща да знам .
Аз всичко все с душата си откривам
и от това не ме е срам !
© Петя Боянова Всички права запазени
да се замисляме!!!
А чувствата са уникални за всекиго!!!
Поздравления!!!