21 мар. 2008 г., 12:19

Неравноделен хип-хоп 

  Поэзия » Другая
985 0 5

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Да бях аз от Харлем, а то - от Обеля.

От сутрин до вечер за мен е неделя.

Не мога ги мисля хич моите дърти,

баща ми се връща да порка и кърти.

По него мазилка и шибан бетон

и вечно е с тоя съдран панталон.

Майка - задръстена тъпа миячка,

която най-кухо се смила да бачка.

Аз негро да бях, а съм рижко, с лунички,

не щат да ми пуснат надутите пички.

Черно да бичи, да дърпам тревата,

водка да смуча с мадама в кревата,

но кинти ми трябват за кучки и дрога,

да гепя от наште - направо не мога.

 Седнало е джоре дос

седнало е джоре

хей лудо джоре дос

ти си лудо джоре

Защо ли изкарах аз два института?

Направо да взема си плюя в статута!

За жълти стотинки от прост дебелак

хамалски се блъскам от сутрин до мрак.

Изпива кръвта ми и мозъка смуче -

живея, по-жалък от улично куче.

И в гаврите няма никаква спирка.

Кво иска от мене? Може би свирка!

Да знам, че така ще оправя нещата,

утре във осем му режа главата!

Без зъби останах и млад плешивея,

добре, че все още аз имам я нея:

разбрана и мила, тъй нежна, красива,

как сладко във мене тя нощем се свива!

Дали ще остане? Какво ли намира?

Такъв смотаняк - без пари, на квартира...

Овчар с кавал свиреше,

кавалан дума думаше:

галени га се не взьомат,

тяхноно бално колко е?

В костюм съм на дзеня и с бата от яре,

вий път ми правете, движение, аре,

отмерва ми времето юлис нардин,

за някои свърши дум, дрога и спин,

сега ще си взема и нов де ла кур,

мен хич не ми дреме на дългия шнур.

Доскоро във слипа си криех стомана,

а днеска се чудя аз как да го хвана.

С изкуствени цици все кухи блондинки,

за нищо не стават, а само за снимки.

Подгонвай го, пич, ти това мазерати,

писнА ми от всичко направо, ебати.

Че имах на село най-готина пичка,

косата й буйна носа гъделичка,

огромни и истински свежи гърди,

на тор и на мляко как сладко смърди.

Луната да целя, пикаещ на двора,

да тръшна комшийката диво в обора

и върнал се морен в потайната доба,

аз пръсти да топна на баба ми в боба.

не сме оттука

не сме за тука

ти рой рой ройне ле

ти руса коса

 

 

 

© Аноним Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Лелееее, гот!!!
  • Уааааауууууу!!!!!!!!!
    това тук ... ме накара да ...изкефих се!!!!!
    Добре дошъл!
  • това зе мен ли го писа откъде ме познаваш...хахахаха...добре дошъл !хареса ми скрил си добре зад хумора и нецензурираните думи много неща за размисъл ...
  • Жесток скок в интелигетния рап! Напрао ми скъсА нервите от кеф...За мен Устата е най- големият, но и ти не му отстъпваш, мамка му!Жестоко!
  • Първо...добре дошъл и
    второ...страхотен стих...чист рап...
    сам се пее стихът ти...!!!
    смея се с тъжно...
Предложения
: ??:??