The work is not suitable for people under 18 years of age.
Да бях аз от Харлем, а то - от Обеля.
От сутрин до вечер за мен е неделя.
Не мога ги мисля хич моите дърти,
баща ми се връща да порка и кърти.
По него мазилка и шибан бетон
и вечно е с тоя съдран панталон.
Майка - задръстена тъпа миячка,
която най-кухо се смила да бачка.
Аз негро да бях, а съм рижко, с лунички,
не щат да ми пуснат надутите пички.
Черно да бичи, да дърпам тревата,
водка да смуча с мадама в кревата,
но кинти ми трябват за кучки и дрога,
да гепя от наште - направо не мога.
Седнало е джоре дос
седнало е джоре
хей лудо джоре дос
ти си лудо джоре
Защо ли изкарах аз два института?
Направо да взема си плюя в статута!
За жълти стотинки от прост дебелак
хамалски се блъскам от сутрин до мрак.
Изпива кръвта ми и мозъка смуче -
живея, по-жалък от улично куче.
И в гаврите няма никаква спирка.
Кво иска от мене? Може би свирка!
Да знам, че така ще оправя нещата,
утре във осем му режа главата!
Без зъби останах и млад плешивея,
добре, че все още аз имам я нея:
разбрана и мила, тъй нежна, красива,
как сладко във мене тя нощем се свива!
Дали ще остане? Какво ли намира?
Такъв смотаняк - без пари, на квартира...
Овчар с кавал свиреше,
кавалан дума думаше:
галени га се не взьомат,
тяхноно бално колко е?
В костюм съм на дзеня и с бата от яре,
вий път ми правете, движение, аре,
отмерва ми времето юлис нардин,
за някои свърши дум, дрога и спин,
сега ще си взема и нов де ла кур,
мен хич не ми дреме на дългия шнур.
Доскоро във слипа си криех стомана,
а днеска се чудя аз как да го хвана.
С изкуствени цици все кухи блондинки,
за нищо не стават, а само за снимки.
Подгонвай го, пич, ти това мазерати,
писнА ми от всичко направо, ебати.
Че имах на село най-готина пичка,
косата й буйна носа гъделичка,
огромни и истински свежи гърди,
на тор и на мляко как сладко смърди.
Луната да целя, пикаещ на двора,
да тръшна комшийката диво в обора
и върнал се морен в потайната доба,
аз пръсти да топна на баба ми в боба.
не сме оттука
не сме за тука
ти рой рой ройне ле
ти руса коса
© Аноним All rights reserved.