23 февр. 2018 г., 11:08  

Неразбран 

  Поэзия
791 3 6

Неразбран - това е дума доста тъжна!

Неразделни сме със нея цял живот.

Все някой нещо ме упреква и осъжда,

а може би, аз давам грешен тон.

 

И опитвам се в последствие да обяснявам,

а думите загиват още щом ги изрека

Реки от думи, във океан се давят,

океан, от безразличие и студ!

 

Тогава пак започвам тайничко да страдам,

затварям се във собствената си глава

и там все по-объркан ставам 

Все по-объркан, тъжен, сам...

 

2017 г.

© Йоана Акрабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??