Из новата ми детска книжка "Какъв съм аз"
НЕРАЗБРАНА СОНЯ
Абе, опако момиче!
Хич закачки не обича.
Що да правя, ох, не зная!?
Искам с ней да си играя,
а пък тя със мен не иска.
Дръпна ù косата – писка,
после почна да я гоня –
пак се цупи пуста Соня.
И накрая за капак –
разреве се. Как ли, как
да събудя интерес!?
Ето че най-после днес
престраших се да ù кажа,
че... тя знае си. И даже
я погалих...
Ох, макар че
отговорът бе – шамарче!
© Борко Бърборко Все права защищены