17.05.2014 г., 0:06 ч.

Неразбрана Соня 

  Поезия » За деца
609 0 9

Из новата ми детска книжка "Какъв съм аз"

 

НЕРАЗБРАНА СОНЯ

 

Абе, опако момиче!

Хич закачки не обича.

Що да правя, ох, не зная!?

Искам с ней да си играя,

а пък тя със мен не иска.

Дръпна ù косата – писка,

после почна да я гоня –

пак се цупи пуста Соня.

И накрая за капак –

разреве се. Как ли, как

да събудя интерес!?

Ето че най-после днес

престраших се да ù кажа,

че... тя знае си. И даже

я погалих...

Ох, макар че

отговорът бе – шамарче!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??