13 июн. 2008 г., 06:42

Неразбрано 

  Поэзия » Любовная
630 0 5

Не знам каква е тази власт,
с която при теб ме държиш
и как, дори без капка страст,
обичам те, дори като мълчиш.

 

Защо при всяка мисъл, че те няма,
умирам за пореден път?
Защо прощавам всяка измама,
щом докосна се до твойта плът?

 

Нима да те искам е честно,
когато мразиш ме ти?
Защо аз страдам, а на теб ти е лесно?
Защо те обичам, дори да боли?

 


24.04.2000г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??