Jun 13, 2008, 6:42 AM

Неразбрано 

  Poetry » Love
629 0 5

Не знам каква е тази власт,
с която при теб ме държиш
и как, дори без капка страст,
обичам те, дори като мълчиш.

 

Защо при всяка мисъл, че те няма,
умирам за пореден път?
Защо прощавам всяка измама,
щом докосна се до твойта плът?

 

Нима да те искам е честно,
когато мразиш ме ти?
Защо аз страдам, а на теб ти е лесно?
Защо те обичам, дори да боли?

 


24.04.2000г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??