6 окт. 2010 г., 22:01

Неразплетени... 

  Поэзия
669 0 28

Неразплетени въпроси

до кълбета от мечти.

Отговори - тънки, боси,

дълги истини - игли...

 

Прежда шарена - съдбата.

Голи мигове - ръце.

До камината на миналото

бъдеще плете, плете...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??