6 oct 2010, 22:01

Неразплетени... 

  Poesía
670 0 28

Неразплетени въпроси

до кълбета от мечти.

Отговори - тънки, боси,

дълги истини - игли...

 

Прежда шарена - съдбата.

Голи мигове - ръце.

До камината на миналото

бъдеще плете, плете...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??