Oct 6, 2010, 10:01 PM

Неразплетени... 

  Poetry
667 0 28

Неразплетени въпроси

до кълбета от мечти.

Отговори - тънки, боси,

дълги истини - игли...

 

Прежда шарена - съдбата.

Голи мигове - ръце.

До камината на миналото

бъдеще плете, плете...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??