6.10.2010 г., 22:01 ч.

Неразплетени... 

  Поезия
671 0 28

Неразплетени въпроси

до кълбета от мечти.

Отговори - тънки, боси,

дълги истини - игли...

 

Прежда шарена - съдбата.

Голи мигове - ръце.

До камината на миналото

бъдеще плете, плете...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??