Несбъднат
Ще рисуваш ли дъги
в очите ми,
ще караш ли Луната
да закрива Слънцето,
за да сме със теб на тъмно.
Ще ме попиташ ли
как ми е било без тебе
в дългите ми тайни нощи,
как със парещи очи
във снимките ти
търсела съм още...
Ще познаеш ли
във мен красавица,
за да ни е съвършено.
Ще искаш ли сърцето ми
за сбогом,
когато тръгвам си
от твойте мисли,
ще се събудиш ли до мене
истински,
без да е илюзия света ни.
Ще си отида ли от тебе
безнаказано в съня ти,
ще чуя ли от тебе моята присъда,
без да вкуся усните ти някога...
Чара си на други ще даряваш ли,
а аз да съм портрета от стената,
ще ме забравяш бавно,
но ще си отида,
незапомнена от хората и дните.
Ще ме обичаш ли понякога,
без да го узнавам,
ако знаех, щях ли да си ида,
ако можех, щях ли да обичам.
© Триб Трибс Все права защищены
без да го узнавам,
ако знаех, щях ли да си ида,
ако можех, щях ли да обичам."
Страхотно е Много ми хареса