Твоите устни - елей и тъга,
очите ти - шоколадова мекота,
тялото - струна изпъната,
твоят образ - мечта несбъдната.
Търся те
с всеки порив на вятъра.
Потъвам
с всяка сълза изплакана.
Все още вярвам,
че има приказки.
Зова те
с всяка мисъл.
© Маргарита Йорданова Все права защищены