Jun 11, 2008, 11:02 AM

Несбъднато 

  Poetry
603 0 9

Твоите устни - елей и тъга,

очите ти - шоколадова мекота,

тялото - струна изпъната,

твоят образ - мечта несбъдната.

 

Търся те

              с всеки порив на вятъра.

Потъвам

             с всяка сълза изплакана.

Все още вярвам,

                   че има приказки.

Зова те 

                с всяка мисъл.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??