11.06.2008 г., 11:02 ч.

Несбъднато 

  Поезия
602 0 9

Твоите устни - елей и тъга,

очите ти - шоколадова мекота,

тялото - струна изпъната,

твоят образ - мечта несбъдната.

 

Търся те

              с всеки порив на вятъра.

Потъвам

             с всяка сълза изплакана.

Все още вярвам,

                   че има приказки.

Зова те 

                с всяка мисъл.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??