Нещо като Всичко
Усетих нещо, нещо като тръпка в сърцето.
После нещо като блясък в очите.
И нещо като огън в душата.
След това...
Видях нещо, нещо като слънце да ми се усмихва.
После нещо като ангел да ме гали.
И нещо като вятър да ме носи.
В един момент...
Почувствах нещо, нещо като божествена милувка.
После нещо като приказна любов.
И нещо като дяволска целувка.
Накрая...
Разбрах, че това 'Нещо' е нещо, нещо като Всичко в живота!
15.04.2013 г.
© Гюлджан Джебирова Все права защищены