Apr 16, 2013, 10:53 AM

Нещо като ВСИЧКО 

  Poetry » Love
1027 0 5

Нещо като Всичко

 

 

Усетих нещо, нещо като тръпка в сърцето.

После нещо като блясък в очите.
И нещо като огън в душата.

 

След това...

 

Видях нещо, нещо като слънце да ми се усмихва.
После нещо като ангел да ме гали.
И нещо като вятър да ме носи.

 

В един момент...

 

Почувствах нещо, нещо като божествена милувка.
После нещо като приказна любов.
И нещо като дяволска целувка.

 

Накрая...

 

Разбрах, че това 'Нещо' е нещо, нещо като Всичко в живота!

 

 

15.04.2013 г.

© Гюлджан Джебирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??