30 мар. 2017 г., 23:39

Нещо написано за теб 

  Поэзия » Любовная
337 0 2

Остана ли нещо, да грее...
Намери ли сляпата прелест...

 

Научи ли да живее години,
да оцелее в дългите зими,
любовта и красивите рими.

 

Не смее сърцето да мисли за тебе.
Страх, прах по писмата старели
и спомени обгърнати в прелест..

 

Не знаем, не можем, къде сме поели,
чуждата болка да мерим на педи.
Дали в сърцето остават врати?
Или какво боли...?

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??