3 апр. 2020 г., 18:07  

Нещо счупено 

  Поэзия » Любовная
507 0 0

Гърча се.

И свличам

От себе си

Последната ми чиста вяра. 

Една безмилостна конвулсия

Прекъсна Пулса ми внезапно. 

Застанала отвъд себе си

Целувам устните ти - 

Мойта длан. 

Изкъртена стои душата ми

И смее се на счупеното огледало. 

© Maria Radeva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??