Гърча се.
И свличам
От себе си
Последната ми чиста вяра.
Една безмилостна конвулсия
Прекъсна Пулса ми внезапно.
Застанала отвъд себе си
Целувам устните ти -
Мойта длан.
Изкъртена стои душата ми
И смее се на счупеното огледало.
© Maria Radeva Todos los derechos reservados