3.04.2020 г., 18:07 ч.  

Нещо счупено 

  Поезия » Любовна
501 0 0

Гърча се.

И свличам

От себе си

Последната ми чиста вяра. 

Една безмилостна конвулсия

Прекъсна Пулса ми внезапно. 

Застанала отвъд себе си

Целувам устните ти - 

Мойта длан. 

Изкъртена стои душата ми

И смее се на счупеното огледало. 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??