Apr 3, 2020, 6:07 PM  

Нещо счупено 

  Poetry » Love
502 0 0

Гърча се.

И свличам

От себе си

Последната ми чиста вяра. 

Една безмилостна конвулсия

Прекъсна Пулса ми внезапно. 

Застанала отвъд себе си

Целувам устните ти - 

Мойта длан. 

Изкъртена стои душата ми

И смее се на счупеното огледало. 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??