15 янв. 2012 г., 01:09

Нещо след мен... 

  Поэзия » Другая
590 0 2

Ако трябва нещо да оставя

в този свят, от други сътворен –

нека да се раждам всеки ден,

за да мога с вик новороден

да събуждам мъртвите край мен.

 

Ако искам нещо да оставя

в този свят, за мене сътворен –

нека да е труден моят ден,

днес забързан, утре – устремен,

но да вярват хората във мен.

 

За да мога нещо да оставя

в този свят, за другите след мен –

ще ми трябва само слънчев ден,

с небосвод от бури пощаден.

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??