26 февр. 2013 г., 15:03

Нещо старо отмина... 

  Поэзия » Другая
402 0 3

 

Нещо старо отмина и остави следи

надълбоко у мен!

По сърцето!

Няма как...

Аз го имах и желаех преди,

в него виждах и чувствах успеха!

Ала днес загорчава от всичко това...

Прах и пепел след тази надежда!

Аз съм малка и тиха, без огромна мечта,

но по-жива сега се усещам! -

като някой, когото откриват в калта

и спасяват от страшна заблуда!

 

Нещо старо отмина!

 

Добивам крила!

 

Бог от този кошмар

ме събуди!

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??