Нещо старо отмина и остави следи
надълбоко у мен!
По сърцето!
Няма как...
Аз го имах и желаех преди,
в него виждах и чувствах успеха!
Ала днес загорчава от всичко това...
Прах и пепел след тази надежда!
Аз съм малка и тиха, без огромна мечта,
но по-жива сега се усещам! -
като някой, когото откриват в калта
и спасяват от страшна заблуда!
Нещо старо отмина!
Добивам крила!
Бог от този кошмар
ме събуди!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.