17 апр. 2008 г., 23:47

Несигурност 

  Поэзия
525 0 3
За какво да пиша?
Като за нищо не ставам,
на себе си се подигравам.
Какви ли си ги мисля?
Аз - творец!?
Не! Аз съм един слепец!
Заслепен съм от собственото си аз,
превърнал съм се в нещо, което не ми харесва.
Не искам и на никого да се меся,
а често го правя.
Чувствам се като пронизан от сабя,
сабя на нещастието.
О, величава слава, тебе отново те няма...
Още се питам дали съм те имал?
Ще се появиш ли дори насън?

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??