25 июн. 2009 г., 22:02  

Несигурност 

  Поэзия » Другая
581 0 5

Любов ли бе да я опишеш -
такава пламенна и сляпа;
тя караше те да въздишаш
и да се луташ непозната.

Любов ли бе да се тревожиш -
така незнайно разцъфтяла;
да се разкъсваш на парченца
и пак да се почувстваш цяла.

Любов ли бе или измама -
не ще узнаеш нивга, мила,
тя толкоз бързо си отиде,
че сякаш нивга не е била.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??