23 окт. 2009 г., 00:10

Неспокойни пътеки 

  Поэзия » Гражданская
491 0 6

 

Пътеки неспокойни

извиват по света

заснежени и знойни

през зими и лета.

Безсмъртните - до клади

или до връх висок,

пътеки вечно млади

край ручеи и глог,

огласяни от птички

или от вълчи вой -

пътеки имат всички

и всичките са мои!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??