Oct 23, 2009, 12:10 AM

Неспокойни пътеки 

  Poetry » Civilian
483 0 6

 

Пътеки неспокойни

извиват по света

заснежени и знойни

през зими и лета.

Безсмъртните - до клади

или до връх висок,

пътеки вечно млади

край ручеи и глог,

огласяни от птички

или от вълчи вой -

пътеки имат всички

и всичките са мои!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??