11 февр. 2009 г., 22:29

Неустоимо 

  Поэзия » Любовная
914 0 14
Неустоимо ме привличаш,
насищаш моя свят с копнежи
и с лекота душата ми събличаш,
във вените ми вливаш нежност.

Неустоимо се усмихваш,
небето къпе се във твоя смях,
звездите дяволито ти намигат,
а в мен запалваш хиляди слънца.

Неустоимо ме обичаш,
на моята вселена си компас,
сърцето е единствения барометър
за случващото чудо в нас.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??