Feb 11, 2009, 10:29 PM

Неустоимо 

  Poetry » Love
920 0 14
Неустоимо ме привличаш,
насищаш моя свят с копнежи
и с лекота душата ми събличаш,
във вените ми вливаш нежност.

Неустоимо се усмихваш,
небето къпе се във твоя смях,
звездите дяволито ти намигат,
а в мен запалваш хиляди слънца.

Неустоимо ме обичаш,
на моята вселена си компас,
сърцето е единствения барометър
за случващото чудо в нас.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??