27 сент. 2022 г., 07:33

Невъзможната любов 

  Поэзия » Любовная
475 3 5

     

  Невъзможната любов

 

Светът променяше се бързо

и аз се влюбвах и грешах.

И всеки ден в душата нежно

със образа ти аз живях.

 

И всеки ден за тебе пазех

от слънчевата красота.

И твоите очи откривах

във тези сини небеса.

 

Обичах те и бях нещастна,

не можех да те имам, задържа.

И образът красив изчезна,

в душата ми е празнота.

 

И само нощем в стиховете

намирам светла красота –

мечтана, чакана, желана…

И все към теб ме води тя.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??