16 авг. 2019 г., 11:20

Невъзможно 

  Поэзия » Любовная
862 3 6

Не търси вече в мене богинята
и пред мене недей коленичи.
Всички чувства към тебе изстинаха,
а сърцето ми спря да обича.

 

Не целувай ръцете премръзнали.
Не търси любовта закъсняла.
Тя си тръгна от нас на разсъмване –
непокорна, прекрасна и бяла...

 

Не пали във сърцето ми огъня
на отдавна изстинали страсти.
Любовта не живее във спомени.
Не възкръсва от въглен угаснал...

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??