24 сент. 2006 г., 01:37

Невъзможно е 

  Поэзия
735 0 16
Невъзможна е всякаква песен
без теб и без лятото –
птиците вече намериха знойния юг.
В синята нощ есенно
някой е плакал
но от там не останаха нито сълзи, нито звук.

Невъзможно е, трябва да знаеш, без тебе
да остана сред този небивал пожар на скръбта!...

В мига , във който си тръгва от нас непотребното,
може би ще остане една любовта...?

© Йорданка Гецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??