24.09.2006 г., 1:37 ч.

Невъзможно е 

  Поезия
733 0 16
Невъзможна е всякаква песен
без теб и без лятото –
птиците вече намериха знойния юг.
В синята нощ есенно
някой е плакал
но от там не останаха нито сълзи, нито звук.

Невъзможно е, трябва да знаеш, без тебе
да остана сред този небивал пожар на скръбта!...

В мига , във който си тръгва от нас непотребното,
може би ще остане една любовта...?

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??