6 мая 2008 г., 02:08

Незаличимо 

  Поэзия » Любовная
718 0 5

Ще минат дни от мойто заминаване,
ще избледнее тази тъжна пролетна картина
и много пъти пролетта ще преоблече
дърветата, след като си аз замина.

 

Ще се разтапят много снегове
и много дъждове ще си отидат,
но никога не ще отмият те
целувките от първата ни зима.

 

И много пъти слънцето привечер
ще се скрива нейде там на запад,
но никога не ще залязат, не...
искрящите ни погледи под залеза.

 

Сезоните и те ще бързат да се сменят,
ту студ ще носят, ту ще е горещо,
но никога не ще посмеят те
да заличат мига на първата ни среща.

 

Луната също няма да се спре,
ще се върти луната, не отричам,
но всяка нощ ще ти припомня нежно
колко, колко много те обичах...

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??