3 июн. 2005 г., 00:54

Незалязващо слънце 

  Поэзия
1104 0 2

Сърцето ми се сковава
от страх,
всеки път когато помисля,
че си отиваш...
Недей!
Не ставай залез за мойте
очи.
Може да боли от слънце,
но жадувам
жарките ти пръсти...
Остани!

Нека слънцето не залязва.

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??