3.06.2005 г., 0:54 ч.

Незалязващо слънце 

  Поезия
1100 0 2

Сърцето ми се сковава
от страх,
всеки път когато помисля,
че си отиваш...
Недей!
Не ставай залез за мойте
очи.
Може да боли от слънце,
но жадувам
жарките ти пръсти...
Остани!

Нека слънцето не залязва.

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??