6 мая 2012 г., 23:10

Независима 

  Поэзия
522 0 0

НЕЗАВИСИМА

 

Нека всички хора

са наясно със това:

мен налегна ме умора -

толкоз труден е света!

 

С мнението ви за мен,

разберете най-накрая,

нито днес или в друг ден

няма да се занимая!

 

Ще живея и без вас.

Знайте вий - не съм подвластна -

независима съм аз!

... Смятам - бях пределно ясна!

 

Животът ми зависи,

знам, единствено от мен

и аз пълноценно искам

да живея всеки ден!

 

Вярно, имам аз мечти,

ала вий не сте във тях

и там важна ти не си,

неотдавна аз разбрах!

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??