НЕЗАВИСИМА
Нека всички хора
са наясно със това:
мен налегна ме умора -
толкоз труден е света!
С мнението ви за мен,
разберете най-накрая,
нито днес или в друг ден
няма да се занимая!
Ще живея и без вас.
Знайте вий - не съм подвластна -
независима съм аз!
... Смятам - бях пределно ясна!
Животът ми зависи,
знам, единствено от мен
и аз пълноценно искам
да живея всеки ден!
Вярно, имам аз мечти,
ала вий не сте във тях
и там важна ти не си,
неотдавна аз разбрах!
© Ралица Костова All rights reserved.