24 сент. 2015 г., 17:30

"Независима" държава 

  Поэзия » Гражданская
329 0 1

Няма в нашата родина

достатъчно пари за старци и болни,

но бежанци още таз година

ще храним заради политиците ни безволни.

 

Те слушат Запада безприкословно,

каквото им нареди - всичко изпълняват -

не сме племе независимо, а покорно,

но за Деня на Независимостта ни поздравяват.

 

 

spodeli.eu/skandalno-merkel-borisov-predlozhi-balgariya-za-goreshta-tochka-articles-1859.html

 

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499091

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Произведението е във връзка с т. нар. "гореща точка" за мигрантите в България.
Предложения
: ??:??