24 сент. 2011 г., 10:40

Неземно чудо 

  Поэзия » Другая
522 0 3

Стена да бе -
ти щеше да се срутиш,
да бе и огън - ще да изгориш!
И нямаше аз толкоз пъти
да те боля
и ти да ме болиш!

 

И нямаше да чувстваш
и да дириш,
неоткриваем брод
към нечия любов.
И нямаше да имаш сили
да оцелееш на света суров!

 

Но ти не бе стена и огън,
не бе очи,
не беше и  ръце!
А беше някакво неземно чудо,
защото беше моето сърце!

© Божидар Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??