12 нояб. 2015 г., 21:35  

Силата на мисълта 

  Поэзия » Философская, Строгие формы
774 0 0

СИЛАТА НА МИСЪЛТА

 

Този, който мисли позитивно,

зло не може него да смути;

често той в живота прогресивно

смел, уверен към успех лети.

 

Този, който своето съзнание

лесно може днес да контролира,

сбъдва всяко свое пожелание

и да расне никога не спира.

 

А онзи, който своето съзнание

не ще, не иска днеска да зачита,

не ще успее в свойто начинание

и сам, унил по пътя си ще скита.

 

И всичко в нашто мислене се крие,

каквото мислехме, това сме ние.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??