Nov 12, 2015, 9:35 PM  

Силата на мисълта 

  Poetry » Phylosophy, Strict forms
776 0 0

СИЛАТА НА МИСЪЛТА

 

Този, който мисли позитивно,

зло не може него да смути;

често той в живота прогресивно

смел, уверен към успех лети.

 

Този, който своето съзнание

лесно може днес да контролира,

сбъдва всяко свое пожелание

и да расне никога не спира.

 

А онзи, който своето съзнание

не ще, не иска днеска да зачита,

не ще успее в свойто начинание

и сам, унил по пътя си ще скита.

 

И всичко в нашто мислене се крие,

каквото мислехме, това сме ние.

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??