Ние -
говорим непрестанно,
не стигаме до извод.
Политически коректни сме
и индивидуални.
Спорим нощно време
на градски пейки.
Безпричинно.
Нищо не пропуснахме
и пробвахме от всичко.
Оказахме сме
големи за града
и МАЛКИ за света.
Всъщност искаме
повече.
© Силвия Все права защищены