19 янв. 2008 г., 23:05

Никито5 

  Поэзия » Любовная
514 0 2

Не повярвах на очите си...

И жеста, който ми направи!

Кажи как да ти се отблагодаря.

И да не се излагам повече така.

Толкова неща искам да ти споделя,

Отлагам само, но до кога?

 

19.01.2008 г.

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??