Jan 19, 2008, 11:05 PM

Никито5 

  Poetry » Love
513 0 2

Не повярвах на очите си...

И жеста, който ми направи!

Кажи как да ти се отблагодаря.

И да не се излагам повече така.

Толкова неща искам да ти споделя,

Отлагам само, но до кога?

 

19.01.2008 г.

© Силвия Герджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??